lørdag 19. juli 2008

MORO

I serien "Stig Arild presenterer festlige separatistorganisasjoner" har vi denne uken kommet til en gjeng artige sjeler på Mindanao sør Filippinene. Og er navnet deres moro? Ja! Er det dobbelt moro?! Nei! Det er TRIPPEL MORO!
Moro er nettopp navnet til denne gjengen som prøver å skape sin egen lille islamske stat i øyriket i Sørøst-Asia. Og der stopper litt av oppfinnsomheten. For deretter kommer standardfrasen Islamic Liberation Front.
Vi snakker altså om MORO ISLAMIC LIBERATION FRONT!
Det som gjør dette navnet ekstra moro, er at de da får den interessante forkortelsen MILF. Den oppmerksomme leser vet veldig godt at dette også er et utrykk som benyttes for over gjennomsnitt flotte mødre, eller "Mothers I'd Like to Fuck".

Vi kan bare drømme om hvor moro det blir når MILF får sin egen stat i Filippinene, og ønsker gutta (eller er det bare en gjeng med flotte, middelaldrende mødre?) lykke til videre!

1 kommentar:

Unknown sa...

MORO! Det må jeg virkelig si. Vi som har sittet og speidet ut mot Mindanao over et slag scrabble vet hva vi snakker om bror. En annen artig separatistbevegelse som kanskje ikke har fått den oppmerksomheten den fortjener er "Skånes Befrielsesfront". Denne separatistorganisasjonen burde virkelig bli litt synligere. Hva med å kidnappe noen nordmenn på pølsetur? http://www.angelfire.com/ak2/skaaneland/
Ellers kan jeg vise til denne listen over en rekke separatistorganisasjoner verden over. Her er det nok mye å more seg over!
http://www.mathaba.net/www/liberation/index.shtml